Indisk møter wok i denne nydelige retten med mye god smak. Server med ris, mer grønnsaker og nanbrød til.
Vanskelighetsgrad
Styrke
ca. 25 minIngredienser
- 400 g grønnsaker etter eget ønske (f.eks. brokkoli, gulrøtter og paprika)
- 1 stk løk
- 1 stk tomat
- 6 stk asparges
- 400 g kylling eller biff i strimler
- 1 pk ris
- 2 ss olje
- 1 glass Patak's Tandoori eller Tikka Masala Sauce
- 1 pk Patak's Nanbrød
- nøtter
- koriander
Slik gjør du
- Del opp grønnsakene i passe store biter.
- Kutt løk, asparges og tomater, og bland sammen i en liten skål.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Varm opp en stekepanne med olje.
- Stek kjøttet i pannen til det er brunet. Tilsett grønnsakene og stek i 2 minutter til. Tilsett Patak's-saus.
- Varm opp Nanbrød etter anvsning på pakken.
- Server indisk wok med ris, tomatsalat, litt finhakkede nøtter og koriander.