– Helt enkelt indisk

Vanskelig­hets­grad

Styrke

ca. 25 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del opp grønn­sakene i passe store biter.
  2. Kutt løk, aspar­ges og toma­ter, og bland sammen i en liten skål. 
  3. Kok ris etter anvis­ning på pakken.
  4. Varm opp en steke­pan­ne med olje. 
  5. Stek kjøt­tet i pannen til det er brunet. Til­sett grønn­sakene og stek i 2 minut­ter til. Til­sett Patak’s-saus.
  6. Varm opp Nan­brød etter anvs­ning på pakken. 
  7. Server indisk wok med ris, tomat­sa­lat, litt fin­hak­ke­de nøtter og koriander.
Indisk møter wok i denne nyde­li­ge retten med mye god smak. Server med ris, mer grønn­saker og nan­brød til. 

Pin It on Pinterest