– Helt enkelt indisk

Vanskelig­hets­grad

Styrke

ca. 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kutt grønn­saker i passe store biter.
  2. Kutt opp mango, chili og vårløk. Bland sammen og ha i en liten skål.
  3. Varm opp en steke­pan­ne med olje. Ha i blom­kål­ris og stek etter anvis­ning på pakken. Legg blom­kål­ri­sen til side mens du steker grønnsakene.
  4. Varm opp steke­pan­nen med litt mer olje. Stek grønn­sakene i 2-3 minut­ter - de skal frem­de­les være sprø i kon­sis­ten­sen. Til­sett Pata­k’s Cooking Sauce Tikka Masala og bland godt sammen til sausen er varm. 
  5. Varm opp nan­brød etter anvis­ning på pakken. 
  6. Server vege­tar Tikka Masala sammen med nan­brød og mangosalat.

En smak­full vege­tar-vari­ant av klas­sisk Tikka Masala. Prøv den med blom­kål­ris og nan­brød ved siden av. 

Pin It on Pinterest