En smakfull vegetar-variant av klassisk Tikka Masala. Prøv den med blomkålris og nanbrød ved siden av.
Vanskelighetsgrad
Styrke
ca. 20 minIngredienser
- 400 g grønnsaker etter eget ønske (f.eks. brokkoli, gulrøtter og rødløk)
- 1 stk mango
- 1/2 stk chili
- 1 stk vårløk
- 2 ss olje
- 1 pk blomkålris
- 2 ss olje
- 1 glass Patak's Cooking Sauce Tikka Masala
- 1 pk Patak's Nanbrød
Slik gjør du
- Kutt grønnsaker i passe store biter.
- Kutt opp mango, chili og vårløk. Bland sammen og ha i en liten skål.
- Varm opp en stekepanne med olje. Ha i blomkålris og stek etter anvisning på pakken. Legg blomkålrisen til side mens du steker grønnsakene.
- Varm opp stekepannen med litt mer olje. Stek grønnsakene i 2-3 minutter - de skal fremdeles være sprø i konsistensen. Tilsett Patak's Cooking Sauce Tikka Masala og bland godt sammen til sausen er varm.
- Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken.
- Server vegetar Tikka Masala sammen med nanbrød og mangosalat.