– Helt enkelt indisk

Vanskelig­hets­grad

Styrke

ca. 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kutt grønnsaker i passe store biter.
  2. Kutt opp mango, chili og vårløk. Bland sammen og ha i en liten skål.
  3. Varm opp en stekepanne med olje. Ha i blomkålris og stek etter anvisning på pakken. Legg blomkålrisen til side mens du steker grønnsakene.
  4. Varm opp stekepannen med litt mer olje. Stek grønnsakene i 2-3 minutter - de skal fremdeles være sprø i konsistensen. Tilsett Patak's Cooking Sauce Tikka Masala og bland godt sammen til sausen er varm.
  5. Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken.
  6. Server vegetar Tikka Masala sammen med nanbrød og mangosalat.

En smak­full vege­tar-vari­ant av klas­sisk Tikka Masala. Prøv den med blom­kål­ris og nan­brød ved siden av. 

Pin It on Pinterest