– Helt enkelt indisk

Vanskelig­hets­grad

Styrke

ca. 20 min

Ingredienser

  • 400 g grønnsaker etter eget ønske (f.eks. paprika, løk, gulrøtter og brokkoli)
  • 2 ss olje
  • 400 g kylling eller biff i strimler
  • 1 glass Patak’s Korma
  • 1 pk wraps
  • 1 rømme
  • 1 koriander

Slik gjør du

  1. Del opp grønn­sakene i pas­se­lig store biter.
  2. Varm opp en steke­pan­ne med olje. 
  3. Stek kjøt­tet til det er brunet. Til­sett grønn­sakene og stek videre i 2 minutter. 
  4. Til­sett Pata­k’s Korma-saus og rør det godt sammen. Her kan du også bruke Pata­k’s Tandoori-saus.
  5. Varm opp wrapse­ne raskt i ovn eller mikrobølgeovn. 
  6. Fyll wrapse­ne med kjøtt og grønn­saker, og topp med litt rømme og koriander. 

Nyde­li­ge mid­dags-wraps fylt med den milde og aro­ma­tis­ke smaken av korma. En ny favoritt!

Pin It on Pinterest