– Helt enkelt indisk

Vanskelig­hets­grad

Styrke

ca. 20 min

Ingredienser

  • 400 g grønnsaker etter eget ønske (f.eks. paprika, løk, gulrøtter og brokkoli)
  • 2 ss olje
  • 400 g kylling eller biff i strimler
  • 1 glass Patak's Korma
  • 1 pk wraps
  • 1 rømme
  • 1 koriander

Slik gjør du

  1. Del opp grønnsakene i passelig store biter.
  2. Varm opp en stekepanne med olje.
  3. Stek kjøttet til det er brunet. Tilsett grønnsakene og stek videre i 2 minutter.
  4. Tilsett Patak's Korma-saus og rør det godt sammen. Her kan du også bruke Patak's Tandoori-saus.
  5. Varm opp wrapsene raskt i ovn eller mikrobølgeovn.
  6. Fyll wrapsene med kjøtt og grønnsaker, og topp med litt rømme og koriander.

Nyde­li­ge mid­dags-wraps fylt med den milde og aro­ma­tis­ke smaken av korma. En ny favoritt!

Pin It on Pinterest