Nydelige middags-wraps fylt med den milde og aromatiske smaken av korma. En ny favoritt!
Vanskelighetsgrad
Styrke
ca. 20 minIngredienser
- 400 g grønnsaker etter eget ønske (f.eks. paprika, løk, gulrøtter og brokkoli)
- 2 ss olje
- 400 g kylling eller biff i strimler
- 1 glass Patak's Korma
- 1 pk wraps
- rømme
- koriander
Slik gjør du
- Del opp grønnsakene i passelig store biter.
- Varm opp en stekepanne med olje.
- Stek kjøttet til det er brunet. Tilsett grønnsakene og stek videre i 2 minutter.
- Tilsett Patak's Korma-saus og rør det godt sammen. Her kan du også bruke Patak's Tandoori-saus.
- Varm opp wrapsene raskt i ovn eller mikrobølgeovn.
- Fyll wrapsene med kjøtt og grønnsaker, og topp med litt rømme og koriander.