Ingredienser
Vann, fløte (8%), kokoskrem (7%), sukker, kokosflak (5%), rapsolje, modifisert maisstivelse, konsentrert tomatpure, krydder (0,8%) (inneholder sennep), salt, ingefær (0,6), tørket løk, melkesyre, hvitløk (0,4%), konsentrert sitronsaft, tørket koriander.
Næringsinnhold (pr. 100 g)
- Energi (KJ) 174 KJ
- Energi (kcal) 722 kcal
- Fett 14 g
- – hvorav mettet fett utgjør 8 g
- Karbohydrater 9.4 g
- – hvorav sukker utgjør 6.7 g
- Protein 1.3 g
- Salt 0.72 g
4Allergener
- Melk – er ingrediens
- Sennep – kan inneholde spor av
- Nøtter – kan inneholde spor av
- Peanøtter – kan inneholde spor av
Korma saus har ofte fløte i basen. Det gjelder også Patak’s Cooking Sauce Korma. I den delikate kremete korma sausen, finner du også kokoskrem, kokosflak, ingefær, koriander og mange flere typiske indiske krydder.
Den milde og likandes retten korma, har gjort at topplasseringen til kylling tikka masala som mest populære indiske mat, er truet.
LES MER: Alt du trenger å vite om indisk mat
Ferdig korma saus = rask middag
Korma oppskrifter blir stadig oftere brukt. Grunnen er en svært smakfull korma saus og en oppskrift som er rask og enkel å få til i en travel hverdag.
Og når korma sausen samtidig er såpass mild, kan alle i familien like denne indiske curry retten. Det gjelder både barn og voksne som ikke er glad i sterk mat. Korma er en ordentlig familiefavoritt!
Mest populær er kylling korma og korma vegetar, men også annet kjøtt kan benyttes.
Prøv for eksempel denne oppskriften på Indisk kylling korma med frukt og nøtter, eller enkel indisk kylling korma for to.